Tjänster


Jag kan hjälpa dig om du har frågor om din hårförlängning och även med lite tips och idéer.

Tänk på att olika hårförlängningsmetoder sitter olika länge på olika typer av hår. Vilken metod som funkar bäst på dig måste du prova dig fram till.

Vi garanterar inte att ditt hår ska sitta i en viss tid. Allt är upp till dig, hur du sätter fast håret och hur ditt hår reagerar. Det är just därför vi har så många olika fastsättningsmetoder.

Du själv måste vara lite händig och ha tålamod för att kunna sätta fast en hårförlängning själv. Jag kan ge dig tips eller så kan jag fästa det åt dig för ett bra pris.

Jag önskar dig lycka till och tar gärna emot dina frågor via e-mail: yaya_70@hotmail.com eller på telefon: 040-837 37.

Rastaflätor

Rastaflätor består av många små flätor och oftast använder man artificiellt löshår för att förlänga flätorna och få mer volym och stadga i frisyren. Vanligtvis har man dem i ca. 3 månader, eller tills man ser en begynnande utväxt.

Weaving

Löshår kan fästas på olika sätt - jag förlänger hår med en metod som kallas "weaving". Weaving innebär att man fäster s.k. trenslängder i det egna håret med hjälp av små inbakade flätor och tråd (man syr in löshåret i de inbakade flätorna). Inga kemikalier, inget vax eller lim används, därför anses weaving vara den skonsammaste metoden av hårförlängning.

Du kan föna håret, locka det, plattånga det och tom. tona ditt hår fast att förlängningen sitter i, det skadar inte alls fästena. Du kommer ALDRIG att tappa förlängningen - den sitter där den sitter tills du själv vill ta bort den.

Cornrowing

Inbakade flätor (från majsfältens indelade rader, rows).

Twisting

En passé av håret har delats in i två delar som tvinnats.

Micro Rings

Hårförlängningssystem med Microringar. Håret är 100% äkta hår, asiatiskt, och finns att få i både rakt och vågigt 45/50 cm. Du kan välja ur ett brett spektrum av både natur- och funkyfärger. Håret fästs i en liten metallring som sedan kläms åt för att håret skall fästa. Microringar är ett snabbt och enkelt sätt att göra en hårförlängning.

Hårförlängningen tar dig ca 1-2 timmar att göra, beroende på mängden hår, och håller i ca 3 månader beroende på skötseln av hårförlängningen.

Microringmetoden är en enkel och skonsam hårförlängnings-metod där du virkar in löst hår/stickhair/trens i små metall-ringar som du sedan klämmer åt med vår platt-tång. Ringen sitter länge och varken syns eller känns vid rätt utförande. Du kan tvätta håret med vilka produkter du än vill när du använder dig av löst hår eller trens vid metoden! Micro-ringar (till skillnad från vaxfästen eller bond) tål parfym, silikol och alkohol väl.

En micro-ring är så smart och enkel att ett barn klarar av jobbet med den.

Man bara helt enkelt virkar in löst hår, eller sticker in förtippat hår (skosnöres-slingor) i micro-ringen och klämmer ihop den med den lilla tången, så sitter dina slingor på plats. Inget slitage inget lim! En microring kan du även sy dit på trenskant och fästa hela rader av hår under ditt eget.

Micro-ringen är gjord av lätt metall och är bara 3 mm bred. Den syns inte under ditt hår om du håller dig tillrekommenderat antal slingor och känns knappt. Den finns i blond som passar alla ljusa hår, brun som passar både rödbruna och ljus-mellanbruna nyanser och i svart som passar både mörkbrunt och svart hår.